MIKA RÄMÄ – Sanoja Suomesta

Syys-kiertue ikäihmisille!

Iloisena ja kiitollisena otan vastaan yhteistyön Tampereen kaupungin kanssa, jonka tiimoilta käyn syksyn aikana kymmenessä Tampereen hyvinvointialueen yksikössä esiintymässä.

Musiikilla on tunnetusti, ja tutkitusti, positiivinen vaikutus ihmisen mieleen, eikä sen merkitystä parane kiistää tai väheksyä. Iästä riippumatta hyvä biisi ja esitys nostaa fiiistä sekä vireyttä, ja on mahtavaa, että pääsen sellaista tarjoamaan ikäihmisille, keillä ei minun mielestäni ikinä ainakaan liikaa virikkeitä ole tarjolla. Arvostettavaa, että Tampereen kaupunki tällaisen haluaa heille järjestää.

Uutta omaa musiikkia on myös tulossa, ja kesällä ilmestynyt Manserock-tribuuttialbumi löytyy edelleen kuunneltavaksi suoratoistopalveluista. See ya!

Channel

Soittolista

Promokuvat

Löydät täältä

Tapahtumatiedot

Upcoming | Archive: 2023 2022 2021 2020
 • la
  13
  kesä
  2020

  MR Solo

  19.00-22.00

  Ravintola Sahanlahti, Kuhmoinen

   

  ”Ihan tavallinen tiistai”-levynjulkaisu otetaan parin viikon päästä uusiksi, nimittäin albumin julkaisun jälkeen ensimmäinen live-musisointi minun osalta tapahtuu Kuhmoisten Ravintola Sahanrannan hienoissa puitteissa lauantaina 13.6!

  Luvassa uusia sekä vanhempia lauluja, sekä valikoituja lainabiisejä. Suomalaisessa country-henkisessä maisemassa. Levykauppa on myös auki, mistä voit halutessasi ostaa uuden albumin matkamuistoksi hintaan 15€.

  Terassilla soi klo.19 alkaen, ja Sahanrantaan on tuolloinkin VAPAA PÄÄSY!

  Tervetuloa rentoon tunnelmaan. Ruokaa, juomaa sekä aurinkoa tilattu!

  www.mikarama.fi
  www.sahanranta.fi

Yhteys/Kysy keikalle!